� Nova oprema za nove kapacitete

pt.upscalerolex.to replicas de relogios repliki zegark¨®w replica watches greece rolex ¨®ra replika https://nl.buywatches.is/ ceasuri replica §Ü§à§á§Ú§Ú §é§Ñ§ã§à§Ó se.buywatches.is replika saatler

Vaš logotip na novoj radnoj odjeći

Imate logo?  U mogućnosti smo štikati ga na vlastitom štik-stroju, a uz to nudimo i sve vrste tiska.

Više
Nova oprema za nove kapacitete

Obrtu FRANJIć TEKS je odobreno sufinanciranje projekta "Povećanje kapaciteta obrta FRANJIĆ TEKS" iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem Poziva na dostavu projektnih prijava "E-impuls" kojeg provodi Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO).

Ukupna vrijednost projekta je 206.243,75 HRK a sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 107.246,75 tj. 65 % prihvatljivih troškova.

Više o EU fondovima može se pronaći na poveznici www.strukturnifondovi.hr.

Svrha projekta je proširiti kapacitete i povećati kvalitetu proizvodnje tekstilnih proizvoda a time povećati konkurentnost obrta FRANJIć TEKS na području RH i EU.

Projektom će se omogućiti nabava novih proizvodnih strojeva i informatičke opreme čime će se povećati kvaliteta, proizvodni kapacitet te se omogućava pokretanje proizvodnje novih proizvoda za što postoji interes tržišta. Projekt će se provodi od 11.09.217. do 11.01.218.godine.

Više informacija projektu mogu se dobiti na kontaktu: Željko Franjić, info@franjic-teks.hr

"Sadržaj Internet stranice isključiva je odgovornost FRANJIC TEKS, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl.Željko Franjić."
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas - naše osoblje će pronaći najbolje rješenje za Vas.
Odgovaramo na upite u najkraćem mogućem roku.


Toscana CMS powered by Aktiv Marketing

123movie